Konyhabútor

Praktikus konyhabútort keres? Egyedi konyhabútorrról álmodik? Modern konyhabútorra van szüksége? Nálunk megtalálja!

EGYEDI KONYHABÚTOR GYÁRTÁS

A konyha a családi élet egyik fő színtere. Ezért bármit is keres a megrendelő, olcsó konyhabútort, modern konyhabútort vagy egyedi konyhabútort, fontos a praktikus és jól használható kialakítás. A méretre gyártott konyhabútorok elkészítése során olyan dolgokra is oda kell figyelni, amiket az emberek általában nem vesznek számításba. Például a konyhabútorgyártás alkalmával fel kell mérni a családtagok magasságát a konyhapult magasságának beállításakor, az elrendezésnél pedig figyelni kell az ergonómiára. A konyhabútor-készítés során tartós vasalatokat és szigorúan ellenőrzött szárított faanyagokat (tömörfa ajtós konyhabútorok esetében) alkalmazunk.  Méretre gyártott konyhabútoraink festett, fóliázott, tömör fa vagy bútorlap frontokkal is kérhetőek.

Olcsó konyhabútort keres? Egyedi konyhabútorról álmodik? Modern konyhabútorra van szüksége? Nálunk megtalálja! Hiszen nem mindegy, hogy a konyha amerikai stílusú -e, hogy az alsó szekrény mekkora, hogy a fali polcok esetében mekkora hellyel lehet számolni, hogy a modern beépített konyhabútor milyen minőségű anyagokból van összerakva stb. Az a típusú klasszikus konyha, ahol „hozott anyagból” kellett dolgozni, már eltűnőben van – mindez pedig a beépített konyha előre törésének kedvez.

Akinek nem blokk megoldás kell, akinek nem elemes konyhabútorok kellenek, ha álmai konyháját maga elé képzeli, hanem olyan modern stílusú, egyedi kivitel, melynél minden pontosan méretre van gyártva (annak érdekében hogy minden elférjen, hogy mindennek legyen elegendő tér egy helyen), annak eladó termék csakis a Klikk-Bútor Kft.-től fog eztán kelleni! Gondoljunk csak bele: minél optimálisabb a méretezés, az étkező garnitúra és a konyhai kiegészítők, konyhai kisgépek annál kényelmesebben tudnak elférni a konyhában. Ez csak egyetlen előny a számos közül, melyet a kedvező áron vásárló vevő élvezhet, ha nem az IKEA, a KIKA vagy éppen a Praktiker választékából szemezget, vagy ha nem használt bútorokkal próbálja meg berendezni a konyháját. Az online vásárlás nem lesz túl jó döntés akkor, ha egyedi igényeknek megfelelően szeretné az ember kialakítani az életterét. Ha eladó konyhabútorok olcsón kellenek, mert minden forint helye számít, akkor is érdemes számot vetni a minőséggel!

Ne csak hálószoba bútor (például éjjeli szekrény, sarok szekrény stb.) és fürdőszoba bútor estében fogalmazza meg tehát a kívánalmait, hanem a konyha bútor kapcsán is! Holmi akció érdekelné, nagyon olcsó árak mellett? Bár akciós konyhabútorok árakkal együtt nincsenek fent a honlapon, mégis megéri szétnézni az oldalon, szörfözgetni a képek között – akkor is, ha éppen panellakásba kellene valamilyen darab. A Klikk-Bútor székhelye Budapest XIII helyett a XI. kerületben található, míg a cég bemutatótermét a Fejér megyei Dinnyésen lehet felkeresni.

Fehér magasfényű bútor érdekli? Valamilyen más magas minőségű bútor? Sonoma tölgy kéne? Legyen szó bármiről is, mivel az ember vizuális típus, minden esetben könnyebb ezt egy valósághű 3D-s látványterven megnézni, még azelőtt, hogy az adott darab legyártásra kerülne.

Ahogy az korábban már említésre került, a Klikk-Bútornál kiváló minőségű vasalatok kerülnek a helyükre, mi ugyanis hiszünk abban, hogy vásárlásnál a kinézet mellett a tartósság is szempont kell, hogy legyen! A modern beépített elemek esetében pedig elvárható, hogy ne kelljen őket évek múltán sem cserélni.

FESTETT AJTÓVAL

KONYHABÚTOR FESTETT AJTÓVAL

A konyhabútor meghatározó eleme a lakás stílusának. Konyhabútor-készítéskor azonban nemcsak a külső, de a belső adottságokra is figyelni kell. Fontos, hogy hosszú éveken át kényelmes és biztonságos megoldásokat kínáljon használójának. Az egyedi konyhabútorgyártás során az ergonómiai szempontokat és a helyiség adottságait is figyelembe vesszük.

MDF festett ajtóval készülő konyhabútorainkat változatos marásmintákkal és több száz színárnyalatban készítjük el.

TÖMÖRFA AJTÓVAL

KONYHABÚTOR TÖMÖRFA AJTÓVAL

Konyhabútorgyártás esetén első a stílus kialakítása. A tömörfa ajtóval készülő konyhabútor soha nem megy ki a divatból, hiszen örök darab. Annak ellenére, hogy jóval magasabb az ára, mint az egyéb megoldásoknak, sokan esküsznek erre a hagyományos, tartós választásra. Egyedi konyhabútoraink ajtaját többféle fafajból készítjük, például fenyő, akác, tölgy, juhar, éger, bükk vagy gőzölt bükk ajtófronttal is rendelhetőek.

A konyhabútor-készítés során kizárólag alaposan kiszárított, minőségi anyagokkal lekezelt fát használunk, amely sok éven át hű társa lesz a konyhában.

BÚTORLAPOS AJTÓVAL

KONYHABÚTOR BÚTORLAPOS AJTÓVAL

Konyhabútorgyártás szolgáltatásunk keretében egy egyszerű, mégis nagyszerű megoldást is kínálunk. A bútorlapos konyhabútor, melynek ajtaja és oldallapja ugyanabból az anyagból készül, tartós, mégis költséghatékony megoldást jelent. Ha ön a bútorlapos konyhabútor mellett dönt, egy modernebb, letisztultabb végeredményre számíthat.

A konyhabútor-készítés során ebben az esetben is számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre. Bútorlapos konyhabútoraink választhatóak többféle színárnyalatban, a tömörfára megszólalásig hasonlító faerezettel, változatos fogantyúkkal, viszont marásminta készítésére itt nincs lehetőség.