Gardróbszekrény

A méretre készülő beépített gardróbszekrények legyártását minden esetben gondos tervezés és hosszas egyeztetés előzi meg.

KINCS A LAKÁSBAN

Nem kérdés, hogy egy méretre készült gardróbszekrény igazi kincs a lakásban, főleg egy kis lakásban. Az egyedi gardróbszekrény igazodik a tért adottságaihoz és használója igényeihez. Teljesen felszerelt üzemünk és jól képzett szakembereink gondoskodnak arról, hogy az általunk készített beépített gardróbszekrények minden apró részletre kiterjedően megfeleljenek megrendelőink elvárásainak. A méretre készülő beépített gardróbszekrények legyártását minden esetben gondos tervezés és hosszas egyeztetés előzi meg. Számunkra nemcsak az elvégzett munka, de az alapanyagok színvonala is elsődleges, ezért a  gardróbszekrény-készítés során kizárólag kiváló minőségű anyagokat használunk, melyek tartós végeredményt garantálnak.

Hogy miért éri meg egy személyre szabott, egyedi méretre készített beépített gardróbszekrény? Mert ekkor a beépített szekrény elemei külön méret szerint kerülnek legyártásra, a lehető legjobb térkihasználás érdekében – nem mellesleg pedig a legjobb áron! Cégünk, a Klikk-Bútor Kft. az elkészítés terén a néhai olcsó, gyengébb kivitelű modellek után eljutott a magas minőségű impozáns termékekig, melyek között most kedvére válogathat az érdeklődő. Az akár rengeteg ruhát is eltárolni képes beépített szekrények ennek megfelelően úgy készülnek el, hogy a vásárló komfortosan érezze magát az otthonában. Egy beépített tolóajtós szekrény, egy ilyen gyártással elkészülő gardrób szekrény például, a tökéletes élmény érdekében, nem fog indokolatlanul több helyet elfoglalni, mint amennyi szükséges és elérhető; egy modern ruhásszekrény (mely lehet sarok esetében beépítésre kerülő megoldás is LED világítással fűszerezve) ma már amúgy is kis helyen kell, hogy elférjen, hiszen egy átlagos lakásban eleve korlátozott a rendelkezésre álló tér. A tolóajtó vasalat minden esetben magas minőségű alumínium sínrendszer alkalmazásával valósul meg.

Amennyiben több ajtós akasztós szekrény kellene, ha ifjúsági bútor érdekli, mi vagyunk az, akit keres! Ha alu gardrób kell (ami a keretet illeti), ha fenyő szekrény kéne, ha fehér tölgy az, amiben gondolkodik, nekünk szóljon! Ha térelválasztó tolóajtó kellene Önnek a tolóajtós gardrób miatt, mert csakis egy tolóajtós beépített szekrény fér el a gardróbjában, úgy forduljon hozzánk bizalommal! Fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogy tükrös gardrób kialakítása sem jelent számunkra akadályt.

A modern gardrób, egy vállfás-polcos gardrób azonban nem minden, hiszen máshol is elkélhet pár darab polcos szekrény, nemcsak a hálóban. Egy tágas magas bútor konyhabútor is lehet éppen, ha többek között vitrines szekrény az, mire szükség van; cégünk fő profilja ugyanis a megfizethető áron elkészített konyhai és a hálószobai (beépítetten elkészített) szekrények lennének.

Hogy mennyi a szállítási idő, ha valósághű tervrajzról van szó, és nem Debrecen városában van szükség a gardróbra, hanem mondjuk a fővárosban? Mindössze három nap! Nem muszáj hát a JYSK, a KIKA, az IKEA kínálatára hagyatkozni, nem muszáj a használt piacon körülnézni, hátha találni ott megfelelő (akár 300 cm széles) modelleket, netán holmi webes szekrény árkalkulátor segítségével tájékozódni! Bár az árak tekintetében nagyobb összeggel kell számolni, a profi végeredménnyel járó beépített szekrény készítése még mindig a legjobb választás akkor, ha valaki nem házilag, tervező program segítségével szeretné kivitelezni a benne megfogalmazódó szekrény ötletek tényleges megvalósulását.

TOLÓAJTÓS AJTÓVAL

GARDRÓBSZEKRÉNYEK TOLÓAJTÓS AJTÓVAL

Beépített szekrény kínálatunkban tolóajtós gardróbszekrények széles választékával várjuk. Az egyedi gardróbszekrények oldala 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, amiből ajtófrontot is tudunk kialakítani, de az ajtófront készülhet magasfényű bútorlapból, tükörből, lacobel üvegből, nádfonatból, festett MDF lapból vagy ezek variációiból is. A gardróbszekrény-készítésnél általunk alkalmazott gardróbszekrény-vasalatok alumínium profilból készülnek, az ajtók pedig – a tartósság érdekében – nagy teherbírású fém görgőkön futnak. A beépített szekrényekbe szerelt alumínium profilokat alapvetően ezüst és pezsgő színben kínáljuk, de bármilyen szín kialakítására van lehetőség.

Néhány szempont, amit érdemes figyelembe venni gardróbszekrény-készítés esetén:

Ma már a gardróbszekrények nemcsak tárolásra szolgálnak, de a tér stílusához, a lakás hangulatához is hozzájárulnak. A tökéletes kihasználtság érdekében érdemes a gardróbszekrényt plafon magasságig készíttetni, így a nehezebben elérhető helyeket is igénybe vehetjük, például ritkábban használt dolgok tárolására. Gardróbszekrény-készítéskor érdemes állítható lábakra szerelni a bútort, hogy az ajtók vízszintbe állításával könnyebb és pontos működést érhessünk el. Gardróbszekrénygyártás szolgáltatásunkra 3 év teljes körű garanciát biztosítunk.

NYÍLÓ AJTÓVAL

GARDRÓBSZEKRÉNYEK NYÍLÓ AJTÓVAL

Gardróbszekrény-készítés szolgáltatásunkon belül hagyományosan nyíló ajtóval gyártott gardróbszekrényeket is kínálunk. Ennél a megoldásnál előnyt jelent, hogy kisebb szekrénymélységet igényel, mint a tolóajtós változat, hiszen itt nincs sínszerkezet, ami további 10 cm helyet igényel. A nyíló ajtós beépített szekrény kiválóan alkalmas tehát kisebb falmélyedések tárolóvá alakítására, de akár ferde tetősíkú helyiségekben is alkalmazható.

A gardróbszekrénygyártás során további előnyt jelenthet, hogy a nyílóajtós változat gazdaságosabban legyártható, ráadásul a fiókok és ajtók kombinációi miatt nagyszerűen variálható.

Az egyedi gardróbszekrények oldala 18 mm vastag laminált bútorlapból készül, amiből ajtófrontot is tudunk kialakítani, de az ajtófront készülhet magasfényű bútorlapból, tükörből, lacobel üvegből, nádfonatból, festett MDF lapból vagy ezek variációiból is.

Gardróbszekrénygyártás szolgáltatásunkra 3 év teljes körű garanciát biztosítunk.

KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK

GARDRÓBSZEKRÉNYEK NYÍLÓ AJTÓVAL

Bár cégünk alapvetően gardróbszekrénygyártásra és konyhabútor-készítésre szakosodott, számtalan alkalommal merülnek fel olyan igények, amelyek más egyedi bútorok elkészítésére vonatkoznak. Ezek a különleges megoldásokkal készülő bútorok nem kategorizálhatóak be gardróbszekrénynek vagy konyhabútornak. Ilyen például az egyedi előszobafal, a nyitott gardróbszekrény, a gardróbszoba komplett berendezéssel, vagy a nem tetszetős használati tárgyak takarására (pl. radiátor) készülő bútorok. A felsorolás szinte a végtelenségig lehetne írni.

Akárcsak gardróbszekrénygyártás szolgáltatásunkra esetében, itt is 3 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Kérje ingyenes felmérésünket és árajánlatunkat méretre készülő beépített bútorához!