Konyhabútor méretre, ülőgarnitúrák és egyéb egyedi bútorok Nílus 2004 KFT


A tartalomhoz

Gardróbszekrények

Gardróbok

Beépített szekrények gardróbok

A mai modern lakás elengedhetetlen kelléke a méretre gyártott konyha bútoron kívül a helyiség adottságaihoz igazodó,rengeteg rakodó hellyel rendelkező beépített szekrény.Ezeket a szekrényeket
érdemes mennyezetig készíttetni,mivel az embernek általában rengeteg olyan dolga van,amit évente,vagy több évente vesz csak elő.Ezeket lehet a felső 80-100 cm es részbe rakodni,így nem foglalnak helyet a lakás többi részéből.Az alattuk levő 180-200cm-es részt pedig kényelmesen ki lehet használni a naponta szükséges ruhák,cipők stb tárolására.A képek alatt további leírást olvashat.Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
arany szinűre eloxált alumínium rendszerrel.

Csuklóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel kb tolóajtós árban.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel ,lacobel üveggel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel ,lacobel üveggel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel ,lacobel üveggel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
alumínium rendszerrel ,tükörrel

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
sarokba,tükörrel és lacobel üveggel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
Sarok változat alumínium rendszerrel.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
Tetőtéri megoldás.

Tolóajtós elhuzós gardrób szekrény
Sarok változat alumínium rendszerrel.

Gardrób szoba belső lehetséges elrendezése.

Gardrób szoba belső lehetséges elrendezése.

Toló ajtós rendszerből hosszú távon gondolkozva,nem szabad a műanyagot használni,mert kezdetektől nehezebb a működése és később a kopás során,még nehezebbé válik,vagy teljesen használhatatlanná.

Ez miatt csak alumínium sínredszert használunk a tolóajtokhoz.Rendszerünkhöz rengeteg kiegészítő tartozik:
-Az ajtó szélén teljes magasságban végigfutó alumínium fogantyú profil
-Az ajtó alján végigfutó alumínium profil
-Az ajto felületébe illeszthető alumínium profil,ami által az ajtó felülete megbontható,akár több színre,akár tükrös-színes részekre felváltva.
-A fogantyús elembe behúzható porfogó kefe,mely megakadályozza a ruhák porosodását.

A fenti elemeket beépítve egy nagyon szép igényes tolóajtós szekrényt kapunk,körbe alumínium lezárással,könnyed működéssel,hosszú élettartalommal.

A szekrény belső felépítése igény szerint történik.A hagyományos polcos-akasztós megoldáson kívül kérhet sok akasztós ruha esetén fentről lebillenthető ruhaliftet,kihajtható nadrágtartót,cipőtartó fém elemet,fém kosarat,belső fiókokat stb.

A beépített szekrény-gardróbszekrény árára nincs külön listánk,annyira változó méretben és igényben készül.Amennyiben felkeltettük érdeklődését és emailben elküldi szekrénye befoglaló méreteit(szélesség,magasság,mélység),akkor küldünk rá egy előzetes árajánlatot.

Gardrób egyedi igényekre szabva


Egyedi gardrób szekrény

Vannak, akiknek az egész élete elfér egy bőröndben, de vannak olyanok is, akikre pont az ellenkezője igaz: a rengeteg ruha, bútor, használati tárgy uralja az életüket, szorítja ki őket a saját otthonukból. Ha Ön is az utóbbi csoportba tartozik, ideje cselekednie!

Ne hagyja, hogy a káosz eluralkodjon az életén, vegye át az irányítást egyszer és mindenkorra! Az első lépés a megvalósítás felé egy egyedi gardrób elkészíttetése.

Keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen azonnal árajánlatot vagy egyeztessen elképzeléseiről kollégáinkkal! Az Ön terveivel és a mi tapasztalatunkkal együtt olyan gardróbot tudunk megvalósítani, amilyenről mindig is álmodott. Az otthona, illetve a nappali, hálószoba adottságaihoz és az Ön igényeihez tervezett, személyre szabott egyedi gardróbot gyártunk meg Önnek. Ilyet nem talál az áruházakban vagy a katalógusokban, csakis rendelésre készül.

Örökre rendet teremthet a káoszban és végre helyet találhat azoknak a dolgainak is, amelyeknek eddig nem sikerült! Forduljon hozzánk bizalommal!Mi a tökéletes gardrób titka?


egyedi gardrób

Valljuk be őszintén, hányszor találkozunk a problémával a ruhatárolást illetően? A bútorkereskedések kínálatában található szabványméretezésű gardróbok valahogy sosem megfelelőek. Túl kicsi, túl nagy, nincs benne elég fiók, túl sok a fiók, kevés a polc és még sorolhatnánk. Mi lehet akkor az ideális megoldás?

Az egyedi gardróbok tökéletes opciót kínálnak számunkra, ha speciális igényekkel rendelkezünk ruhatárolás szempontjából. Egyéni méretezésű gardróboknál nem merülhet fel a probléma, hogy nincs elegendő hely, vagy túl kicsi a kiválasztott darab, hiszen pontosan az elvárásainknak megfelelően készül el!

Az egyedi gardróbok másik előnye, hogy Ön szabhatja meg azok kialakítását is! Sok polcot szeretne, kevés fiókkal? Vagy éppen ellenkezőleg? Esetleg az akasztós részt részesíti előnyben? Cipő tárolására alkalmas szerkezettel szeretné kombinálni? Bármilyenek is legyenek elvárásai, mi megvalósítjuk! Forduljon hozzánk bizalommal, és adja le rendelését egyedi gardróbjára elérhetőségeink bármelyikén!Milyen legyen az egyedi gardrób?


egyedi gardrób

Manapság egyre divatosabb, hogy a hagyományos szekrények helyett gardróbokat választunk ruháink és egyéb kellékeink tárolására. Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, miért is előnyös az egyedi gardrób választása.

Elsősorban az egyedi gardrób esetében mi határozzuk meg az alapanyagot, méretet, formát, stílust, kiegészítő elemeket. Mindez azért is fontos, hiszen mindenkinél változó, hogy épen mekkora hely áll a rendelkezésre. Az egyedi kialakításnak köszönhetően rengeteg helyet spórolhatunk, hiszen speciális kialakítású polcokkal, fiókokkal és akasztókkal van ellátva, garantálva, hogy egyetlen centiméter se maradjon kihasználatlanul.

Mindemellett érdemes azért néhány praktikai tényezőt is figyelembe vennünk. A gardróbot tanácsos egy jól szellőztethető helyiségbe tenni, ahol akár öltözködésre is van hely. Általában a hálószobában szokott lenni, de akár külön helyiséget is lehet neki szentelni, ha kellően sok hellyel rendelkezünk.

Az egyedi gardrób mindebben segít nekünk, hiszen saját ízlésünk szerint készíttethetjük el. Ha Ön is minőségi, dekoratív gardróbot szeretne, bátran lépjen velünk kapcsolatba, és ossza meg velünk elképzeléseit!


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe